Schoonmaakwerk voor zorginstellingen

Gevelreiniging & Impregneren

We hebben de kennis en materialen in huis om allerhande soorten gevels milieuvriendelijk aan te pakken.

Gevelreiniging door de specialist

We staan bekend als een ware specialist op het gebied van gevelreiniging. We hebben de kennis en materialen in huis om allerhande soorten gevels milieuvriendelijk aan te pakken. Bovendien werken we nauw samen met diverse toeleveranciers die gespecialiseerd zijn op het gebied van gevels, zodat we die know-how hebben welke nodig is om in uw situatie de juiste oplossing te bieden.

Trespa- en damwandgevels zijn onderhoudsarm, maar niet onderhoudsvrij en hebben regelmatig een goede schoonmaakbeurt nodig. Wij zorgen voor het onder hoge druk reinigen van deze gevels en wanden en gebruiken daarbij milieuvriendelijke producten, zoals de wettelijke normen dat eisen. Voor het reinigen van stenen muren passen we, afhankelijk van de steen en de mate van vervuiling, het natstralen, het reinigen onder hoge druk of stomen toe.

Na het reinigen van gevels in de bestaande bouw is het raadzaam de gevel te impregneren, zodat vuil weinig of geen vat meer heeft op deze oppervlakten. De gevel wordt geimpregneerd met een waterafstotend en ademdoorlatend middel. Impregneren is vaak ook raadzaam na nieuwbouw, zeker als het om lichte stenen gaat.

Het voordeel van het impregneren is gelegen in het feit dat, doordat de gevel het water afstoot, het regenwater met de vervuiling niet in de steen wordt gebracht, maar eraf spoelt. Na enige jaren is een eclatant verschil in vervuiling te zien tussen een wel of niet geimpregneerde gevel.
 

Meer informatie over gevelreiniging?

Wij helpen u graag verder, neem vrijblijvend contact met ons op. Ons team staat voor u klaar. 
Bel: 0167 541201 of neem contact op via het contactformulier.

Vraag nu direct een offerte aan.

All Day Cleaning BV
Leerlooierij 3a
4651 SM Steenbergen

Email: info@alldaycleaning.nl
Tel:  0167 541201
Fax: 0167 541202

KvK nummer:  20154681
BTW nummer: NL820799890B01