Ons dienstenpakket is zeer gevarieerd. We zijn gespecialiseerd in glazenwassen, schoonmaakwerk, diverse vormen van vloer- en gevelreiniging en preventieve behandelingswijze, onder meer impregneren en antigraffiticoating. Op contractbasis zijn we actief in laag- en hoogbouw en hebben hierin een vaste klantenkring opgebouwd.

Als schoonmaakbedrijf zijn we vooral te vinden bij bedrijven en diverse instellingen, waarbij alle gewenste schoonmaakactiviteiten worden uitgevoerd. Zowel bedrijven als particulieren kunnen een beroep op ons doen als het gaat om opleveringen van woningen, bedrijfspanden en andere projecten.

Aan alle schoonmaakactiviteiten voor particulieren en bedrijven gaat een vrijblijvend bezoek op locatie aan vooraf, omdat we, alvorens een prijsgerichte offerte te kunnen uitbrengen, eerst goed moeten inschatten om wat voor soort vervuiling en schoonmaakwerk het gaat, welke behandeling we toe moeten passen, hoeveel arbeidstijd dat behelst en niet meer minder belangrijk, hoe hoog de kosten zijn.
We brengen altijd op zeer korte termijn een vrijblijvende offerte uit en adviseren onze klanten over de beste wijze van behandelen. Bij gevelreiniging verzorgen we altijd een gratis proefstuk, zodat de klant het resultaat met eigen ogen kan zien.